Welkom bij Colonbalance.nl

Welkom bij colonbalance.nl, praktijk voor colonhydrotherapie.

U wilt een gezonder en evenwichtiger leven. Ik hoop dat het bezoeken van deze website aanleiding geeft tot het zetten van de eerste stap!

Wie ben ik...............

Mijn naam is Sonja van Diepen en ik ben sinds 1 mei 2011 de trotse eigenaar van Colonbalance.nl.

Colonbalance.nl is in 2006 gestart door Sonja Hubert en Fieneke Potveer op Pieterstraat 8 in Alkmaar. 

Colonhydrotherapie werd reeds toegepast in het jaar 1500 voor Christus. Het heeft vele ontwikkelingen doorgemaakt en geniet sinds enige tijd ook toenemende bekendheid in Nederland.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Lisette Timmermans te Delft. Zij is docente van de I-ACT te Amerika. Ik ben dan ook I-ACT gecertificeerd, het erkende certificaat voor colonhydrotherapie. Als vooropleiding ben ik in het bezit van het HBO-V diploma. Ik heb vele jaren ervaring in het werken als verpleegkundige. In mei 2012 heb ik mijn diploma Voedingsdeskundige behaald.
Deze opleidingen bij elkaar geven mij de mogelijkheid mij aan te sluiten bij verschillende beroepsverenigingen, waaronder de NOAG en de VBAG. Hierdoor wordt colonhydrotherapie door de meeste verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk vergoed. De therapie valt onder de aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen).

Kwaliteit en vakbekwaamheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Op deze website vindt u alle belangrijke informatie over colonhydrotherapie. Leest u alles eens op uw gemak door en schroom niet om mij te bellen voor meer informatie of het maken van een afspraak. In de sfeervolle praktijk, nabij het centrum van Alkmaar, zult u zich direct thuisvoelen:

De eerste stap naar een gezond en evenwichtig leven!

Webdesign © 2010 M.E. Designs